CONTACT

ONLINE SOLLICITEREN

Join jij de TOP Community? Solliciteer via de button hieronder!

Hoe gaat zo’n online sollicitatie nou precies in z’n werk? Dat vertellen we je graag!
Allereerst krijg je een korte vragenlijst die je moet invullen, als je dit hebt gedaan krijg je de optie om een video op te nemen waarin je je zelf voorstelt of een langere vragenlijst te beantwoorden. Als je dit hebt gedaan wordt je uitgenodigd voor een online sollicitatiegesprek met een van onze recruiters! 🥳


Solliciteer hier

CHAT

Een manier om contact met ons op te nemen is via onze chat. Je kan kiezen voor web whatsapp of voor een QR code die je met je telefoon kan stellen. Op deze manier kan je makkelijk je vraag via whatsapp aan ons stellen krijg je vaak binnen 1 werkdag al een reactie!

MAILEN

Stuur ons een mailtje en je hebt gegarandeerd binnen twee werkdagen antwoord. Mailtjes komen binnen op [email protected].

WHATSAPP

Je kunt ons natuurlijk ook appen. We lezen appjes van maandag tot donderdag van 09:00 uur tot 17:00 uur en op vrijdag tussen 09:00 en 15:00.

Stuur een appje

BELLEN

Je belt ons van maandag tot donderdag tussen 09:00 uur en 17:00 en op vrijdag tussen 09:00 en 15:00 uur op ons kantoornummer 085 029 8885.

klik en bel

Privacy

We nemen jouw privacy heel serieus. Druk op de button en kom erachter hoe het werkt 👀

Lees meer

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!