Wil jij nog last-minute naar Frankrijk meld je snel aan want vol = vol! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk in het buitenland écht iets voor jou is.

Wall of fame

TAMARA MANUBULU

Tamara werkt inmiddels alweer een tijdje als productiemanager in New York (!). Voor ze daar aan de slag ging, was ze actief als animatrice bij TeamAnimation en daar denkt ze nog graag aan terug. In 2012 had Tamara dé eerste zomer van haar leven.

NINA TE RIELE

Nina was altijd erg actief bij TeamAnimation: als animatrice, trainster en tijdens de zomer ging ze het laatste jaar zelfs aan de slag als regiomanager. Vandaag de dag werkt ze als Learning & Development Consultant. In 2012 had Nina dé eerste zomer van haar leven.

THIEME KOMMEREN

Thieme is in opleiding tot piloot en vervulde diverse rollen bij TeamAnimation. Zo was hij trainer, regiomanager, animatiechef én verzorgde hij een tijdje de foto's en video's. In 2012 had Thieme dé eerste zomer van zijn leven.

LAURENS VAN DER SLUIJS

Laurens studeert Internationale betrekkingen met een focus op de Europese Unie. In 2015 had Laurens dé zomer van zijn leven.

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!