Sollicitatieprocedure

Hoe gaat het eraan toe?

Woohoo! Jij hebt de keuze gemaakt; je gaat het avontuur in Frankrijk aan! Hieronder leggen we alle stappen uit die je gaat doorlopen van je sollicitatie tot het moment dat je op de camping aan de slag gaat!

Wie ben jij?

Om te beginnen laat je je persoonsgegevens achter zodat je je sollicitatie direct start! Zo weten wij dat je graag aan de slag wilt deze zomer 👀.

VERTEL OVER JEZELF

Nadat je het korte formulier hebt ingevuld krijg je de keuze om een video op te nemen of een kennismakingsgesprek in te plannen. Aan de hand van het gesprek of de video nodigen we je uit voor de TOP MeetUp.

TOP MEETUP

Zit er potentie in? Dan ontmoeten we elkaar op de TOP MeetUp! Deze dag is bedoeld om je kennis te laten maken met animatiewerk en om elkaar wat beter te leren kennen! We kijken we waar je talenten en ambities liggen en je krijgt een beeld van hoe een zomer als entertainer eruit zou kunnen zien.

JOIN THE TEAM!

Yeah! Je hebt de TOP MeetUp positief doorlopen en we hebben je gebeld met de mededeling dat je bent aangenomen! Het feest kan dus beginnen 🥳. Je krijgt van ons een intentieverklaring waarin we de afspraak op papier zetten dat wij een werkplek voor je zoeken, en dat jij beschikbaar bent om voor ons te werken.

TRAINING

De laatste stap voordat je dan echt aan de slag gaat is de dagtraining. Zo weet jij in no time alle ins & outs van animatiewerk en kun je vol vertrouwen voor ons aan de slag. Onze ervaren trainers zorgen er door middel van praktijk, theorie en casussen voor dat jij precies weet wat je van de zomer kan verwachten. Misschien wel het allerleukste? Je leert je collega’s kennen die hetzelfde avontuur aangaan als jij en we sluiten de dag af met een feest!

WERKEN OP DE CAMPING

Nu wij een goed beeld van jou hebben en wat onze campings zoeken, kunnen we je gaan matchen! Wij zorgen dat je op een camping terecht komt waar jij de zomer van je leven gaat beleven. Zodra je match bekend is laten we je dit weten.

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!